BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
LUISTER LIVE
LUISTER LIVE
Navigatie
ELMOS
SOCIAL MEDIA
         
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Meld u hier aan.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 107
» Nieuwste lid: jo de corte
GRATIS PLAYER APP
SHARE
Artikelen Hierarchie
Blast From The Past
Blast From The Past met een 20 koppig spetterend showorkest op zaterdag 27 april in de Zoerla (Gevaertlaan 1 - Zoerle-Parwijs).

Show-orkest blast from the past is gestart anno juni 2009 en is nu reeds toe aan hun derde concert hier in de streek. Met vorig jaar meer dan 550 bezoekers in de Zoerla die allemaal de polonaise in de voeten hadden was het een groots succes. Het succes van dit orkest heeft enerzijds te maken met het brede repertoire dat ze brengen. Het concert staat garant voor een avond vol klassiekers, aangevuld met verrassingsacts en solo’s.

Tickets voor dit concert kosten 5 Euro en zijn telefonisch verkrijgbaar op het nummer 014/26.69.89. Aan de kassa betaalt men 7.5 Euro. Deuren gaan open omstreeks 18.30 uur en het concert start om 20.00 uur.

Voor dit optreden mogen wij 5 duo-tickets wegschenken. Meespelen is misschien wel winnen. Mail je naam en adresgegevens door naar info@goldenflash.be en maak kans op een duo-ticket. Dat is alles! De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Heel veel succes gewenst.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Log a.u.b. inof registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.