LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Artikelen Hierarchie
Nieuw vanaf 3 april tussen 19 en 20 uur
THE FERRYSHOW OP VRIJDAGAVOND TUSSEN 19 EN 20 UUR!

Net als ik hou je waarschijnlijk van de meeslepende disco en funky sounds van de jaren 70 en 80 die (helaas niet altijd) kwamen overwaaien van de USA naar Europa.

Meesmuilend werden deze platen - inderdaad, het waren nog de goeie ouwe vinyl LP's en maxi-singles - "import platen" genoemd. Je moest al een speciaalzaak bezoeken om te weten te komen wat de nieuwigheden waren in de clubs.

De hits van Barry White, Earth Wind & Fire en Michael Jackson kennen we natuurlijk allemaal. Maar daar nam ik uiteraard geen genoegen mee.

Naast de traditionele Soulmuziek die aan de basis lag van de latere genres, raakte ik geboeid door talloze interessante stromingen: Philly Soul, California Soul, Funk, Jazz en nog veel meer.

Soms vragen luisteraars mij wie mijn favorieten zijn in muziek en radio. Voorbeelden opnoemen van alles en iedereen die mij in de laatste 30 jaren ge´nspireerd hebben is een onmogelijke opgave. Ontelbare muzikanten en radiomakers hebben mij en mijn stijl gevormd tot de wolf die vandaag ben.

In The Ferry Show wil ik mijn passie voor deze muziek graag met jou delen.