BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
Artikelen Hierarchie
Golden Flash flitst nog steeds
Radio Golden Flash is nu bijna twee jaar een webradio en het station is levendiger dan ooit. Dat bewijzen de vele reacties op hun website en vernieuwingen in het programmaschema.

Radio Golden Flash uit Westerlo ging op 1 april 1982 van start als lokale omroep. Hets tation?verzamelde al snel een schare trouwe fans achter zich en werd zelfs uitgeroepen tot beste lokale radio uit de provincie Antwerpen in 2203.

Ondanks deze gunstige ontwikkelingen, kwam er in 2004 een schaduw te hangen boven het lokale project. In Westerlo waren drie kandidaten voor ??n beschikbare frequentie. Radio Golden Flash viel uit de boot en kreeg geen verlenging van zijn zendvergunning.

Na 22 jaar leek het einde definitief in zicht voor de lokale zender. De medewerkers bleven echter niet bij de pakken neerzitten en vormden het station om tot een webradio. De veranderingen bleven niet zonder succes.

Radio Golden Flash bruist nog steeds van de energie en ook hun fans hebben niet afgehaakt. Het programmaschema ondergaat regelmatig wijzigingen om kort op de bal te kunnen spelen.

Zo zenden ze op 24 december een kerstspecial over liefde uit. Tussen 21.00 uur?en middernacht kunnen luisteraars de mooiste kerstl ovesongs aanvragen. Ook nieuw bij Golden Flash is ?De muzikale Adrenaline? met Ricky Blue.

Wie meer te weten wil komen over Radio Golden Flash moet zeker eens een kijkje nemen op hun website: www.goldenflash.be .

Artikel: http://www.radiovisie.be