BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
LUISTER LIVE
LUISTER LIVE
Navigatie
ELMOS
SOCIAL MEDIA
         
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Meld u hier aan.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 3

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 106
» Nieuwste lid: Johan B
GRATIS PLAYER APP
SHARE
Voordracht: Het Kruisgebeuren en de Bruids-Mystiek
WesterloIn de bib te Westerlo, Kasteelpark, 5, geeft Lode Van den Heuvel op zaterdag 22 april 2017 vanaf 10 tot 12 uur 30 een voordracht waar hij zijn visie op het kruisgebeuren en de bruidsmystiek belicht. Mystiek in het verleden weggelegd voor enkelen krijgt heden een nieuwe invulling en is begrijpbaar voor iedereen, die onbevooroordeeld open staat voor de “innerlijke weg” van inzicht. Mystiek is geen zaak van geloof of van instituten, maar van diepe persoonlijke absolute ervaring, gebaseerd op de heilige wetenschap: gnosis, universele waarheid zonder daarom wetenschapper of een aanhanger te zijn van een bepaalde godsdienst. Je kan er niet over discussiëren, doch enkel gewaarzijn van binnenuit. Vandaag krijgt mystiek vorm in de dage-lijkse praxis door op de juiste wijze “in deze wereld niet van deze wereld te zijn”.
De ware kruistoedracht kwam tegenover meerdere complottheorieën van diverse commentatoren te staan, waar voor wie intensief zoekt diverse heilige Schriften ons toch de ware toedracht laten kennen. Bedenkingen bij het kruisgebeuren en de opstanding verschaffen ons wonderbaarlijke gegevens te vinden in het evangelie volgens Johannes, die nog eens bevestigt en verduidelijkt worden in het evangelie van Thomas en van Filippus.

Het geheim over de afbeelding op de lijkwade van Turijn ontrafelt. Hoe kwam die daar terecht? Wie was Maria Magdalena werkelijk, gehuwd of niet met Jezus? Wat werd ons onthouden in de loop van de laatste 2000 jaar?
Kom luisteren naar de unieke inkijk zowel voor ongelovigen als voor gelovigen. Bedenk dat de mystiek-introspectieve mens van vandaag vorm zal geven aan een nieuw mensbeeld door zelfonderzoek en door het ontwikkelen van de intelligentie van het hart en van de zelfkracht.

Inkom: 2,00 Euro (5,00 Euro met een speciale brochure “Mystiek” van 92 bladzijden inbegrepen). Bij voorkeur in te schrijven via telefoon 014-54.47.20 of e-mail “silloc@skynet.be”
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Log a.u.b. inof registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.