BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
LUISTER LIVE
LUISTER LIVE
Navigatie
ELMOS
SOCIAL MEDIA
         
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Meld u hier aan.

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
» Gasten online: 2

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 107
» Nieuwste lid: jo de corte
SHARE
Korintané 2017
WesterloKorintané gaat dit jaar weer van start met een nieuw programma. We gaan 4 wandelingen doen op zondagvoormiddag in een bepaald natuurgebied, 1 per seizoen. Tevens hebben we ook 2 daguitstappen gepland, in het voorjaar naar de Zwalm, en in het najaar naar de Voerstreek.

Voor de seizoenswandelingen trekken we naar het Balens natuurgebied Scheps. Deze prachtige natuur ligt tussen de deelgemeenten Olmen en het gehucht Scheps. Het is van onschatbare waarde en wordt met de grootste zorg beschermt. Scheps is één van de mooiste en meest authentieke Kempische landschappen. Het gebied wordt nergens doorgesneden door een verharde weg, je zal er bijna nooit iemand tegen het lijf lopen. Enkel natuurlijke geluiden vergezellen je tijdens je wandeling door open velden en weiden, langs kronkelende waterlopen en poelen.

In het 600 ha groot natuurgebied word je in ieder seizoen van het jaar geconfronteerd met andere uitzichten, andere bloemen en kruiden, andere vogels, andere insecten,… kortom een wandeling die je om de echte natuur te ontdekken 4 maal per jaar zou moeten doen.

De data van onze seizoenswandelingen zijn, 7 mei, 2 juli, 8 oktober, en 18 februari (2018). We starten steeds om 10.00 u, op de parking gelegen aan de Halflochtdijk te Balen. De totaalprijs voor deze 4 wandelingen bedraagt 15 euro.

De eerste daguitstap naar de Zwalm gaat door op 4 juni, de tweede naar de Voerstreek op 3 september. Deze zijn gratis voor de deelnemers van Korintané. Verdere info omtrent deze volgt later nog.

Inschrijven is noodzakelijk, en let wel, doe dit zo snel mogelijk, want het aantal deelnemers is beperkt.

Info en inschrijven kan bij Bart Reynaerts,
0473-850.811
bart-reynaerts@telenet.be

De wandelingen worden steeds begeleid door onze natuurgidsen
Cathy, Luc, Anja en Bart.
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Log a.u.b. inof registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.