BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
Westerlo Opgeruimde Gemeente, onze uitdaging voor 2017!
WesterloBinnenkort start de actie Westerlo Opgeruimde Gemeente. Van april tot oktober gaat de gemeente, bovenop de normale dienstverlening, elke straat (en dat zijn er vierhonderd), eenmaal helemaal onder handen nemen. De gemeente zet ook seizoensarbeiders in zodat er meer ruimte is voor de actie. Het wordt een campagne die zichtbaar zal zijn in je straat, in je dorp en in heel de gemeente.

Op het programma van de opruimteams staan het opruimen van zwerfvuil, het hakken en wieden van plantsoenen, het afranden van goten en boordstenen, het kuisen van verkeersborden, distributiekasten en straatmeubilair, het vegen van goten en verhardingen, het rechtzetten van scheve palen, het vervangen van versleten verkeersborden en het opvullen van bermen.

De campagne loopt van april tot oktober. Eerst komen Oosterwijk en Voortkapel (zone 1), daarna Heultje (zone 2), daarna Oevel en Oosterwijk (zone 3) en tenslotte Tongerlo,
Westerlo en Zoerle-Parwijs (zone 4), telkens tot aan de zonegrenzen De Wimp en de Olenseweg. Westerlo Opgeruimde Gemeente is niet alleen een opruimactie, maar ook een sociaal en cultureel project. Meer info krijg je op tijd in je brievenbus, maar kan je binnenkort ook volgen in Westel Info, op www.westerlo.be en op de Facebookpagina van de gemeente.