BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
KREUTZFELD VEREIN GAAT MET 4 ZUSTERS VOOR EEN RECORD!
HerentalsNog enkele weken en KREUTZFELD Verein pakt uit met een nieuwe voorstelling: 4 ZUSTERS, een uniek stuk van Claire Swyzen, dat 15 jaar geleden vertolkt werd door diva’s Antje De Boeck, Els Dottermans, Mieke De Groote en Chris Thijs.

KREUTZFELD vertaalde en verplaatste het oorsponkelijke stuk naar een unieke setting: Koetshuis Lepaige, waar per voorstelling maximaal 30 toeschouwers mee aan tafel lief en leed kunnen delen met 4 sterke vrouwen, met elk hun breekbare kantjes. Een uniek en bijzonder intiem concept, met als enige nadeel dat er slechts 30 personen per voorstelling welkom zijn.

In een mum van tijd werden 5 van de 8 voorstellingen dan ook uitverkocht: alleen op 29 en 30 april en op 7 mei zijn er nog beperkte plaatsjes.

Daarom plant KREUTZFELD een extra voorstelling op donderdag 11 mei om 20.00 u. Tijdig je tickets bestellen via www.kreutzfeldverein.be is dus aangeraden.

Door die 9de voorstelling breekt 4 Zusters trouwens een record in de KREUTZ-geschiedenis, dat tot nu op naam stond van ‘Het Eerste Mirakel van het Kindeke Jezus’, dat rond de eeuwwisseling 8 keer werd opgevoerd.

Tekst: Claire Swyzen
Spel: Leen Apers, Sofie De Vry, Kaat In’t Ven, Tiny Nys
Regie & Productie: Bart Michiels, Thomas Stevens, Elke Van de Wouwer

Waar: Koetshuis LePaige, Nederrij 98
Wanneer: 27, 28, 29 en 30 april, 4, 5, 6, 7 en 11 mei 2017 om 20.00 uur
Tickets: 15 €, inclusief hapje en drankje via www.kreutzfeldverein.be