LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Vlucht mee in muziek!
WesterloHet thema van de 11.11.11-campagne is migratie. Niet zonder reden. Wereldwijd zijn er immers 65 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, vervolging, armoede, toenemende ongelijkheid en klimaatverandering. 11.11.11 wil dat de grondoorzaken voor migratie worden aangepakt, niet de migrant.11.11.11 wil veilige migratieroutes en dat vluchtelingen worden behandeld als volwaardige burgers. Om deze campagne te steunen, organiseerde 11.11.11-Westerlo een concert met muzikanten-vluchtelingen uit SyriŽ, Afghanistan, Iran en Irak. Iedereen is van harte welkom om deze actie mee te steunen.
11.11.11- Westerlo nodigt je uit op het concert ďVlucht mee in muziek!Ē
Wereldmuziek, gebracht door muzikanten-vluchtelingen uit diverse landen, en poŽzie die je bij de keel grijpt.
Zondag 19 november -14u30 - ASBERGHOEVE (Asberg 2, Zoerle-Parwijs)
Oed-speler Hussein Rassim was in Bagdad afgestudeerd aan het Institute For Musical Studies en hij had juist zijn eigen band Solo Baghdad opgericht, waarmee ze steeds populairder werden. Toen hij besloot om weg te gaan uit Irak, raadde zijn collega hem aan om naar Brussel te gaan.
Salah JaRadeH, violist, kwam in juli 2015 aan in BelgiŽ en is intussen erkend als vluchteling. Hij is gevlucht uit SyriŽ en kwam via Turkije en Griekenland in BelgiŽ terecht.
Movaffaq Sultani : gitarist en Moein Farayan : zanger (Afghaanse rap)
Moein Faryan woont al 2 jaar in het noodopvangcentrum Houthalen-Helchteren (700 mensen.., continu) en Movaffaq Sultani verblijft in een sociaal huis in Hechtel (voorheen in een tijdelijk centrum in Eksel). Deze twee Afghaanse IraniŽrs werden in Iran als tweederangsburgers beschouwd
Enkele extra muzikanten en poŽzie van eigen bodem maken dit namiddagconcert onvergetelijk.
Inkom 15 euro. Hapje en drankje inbegrepen.
De hapjes zijn gemaakt door vrouwen met buitenlandse roots die in Westerlo wonen.
Inschrijven noodzakelijk bij tessa.verwimp@westerlo.be of op nummer 014/539207 ( jeugdienst gemeente) tot 16 november.