LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Live luisteren
Radio Golden Flash kan je dag en nacht wereldwijd online beluisteren. Klik op "START PLAYER" in de linkerkolom op deze website. Vervolgens opent dan een popup die meteen de stream start en waarin je ook het huidige programma kan volgen.
Onze stream kan je natuurlijk ook beluisteren met zowat elke mediaplayer. Voor de meest gebruikte hebben we hier kant-en-klare links, als je erop klikt opent de player vanzelf. Klik hieronder op het icoontje van de player waarmee je Radio Golden Flash wil beluisteren:

            

De spelers kan je hier downloaden:

Download Winamp
Download iTunes
Download Windows Media Player

Uiteraard kunnen ook andere mediaplayers die MP3 streams ondersteunen onze livestreams afspelen. Hiervoor kan je onderstaande URL gebruiken en invoeren in de player. Je kan de URL eveneens gebruiken om in te voeren in bijvoorbeeld een wifi-radio.

http://stream.intronic.nl:80/goldenflash

Mobiele stream:
Radio Golden Flash kan je natuurlijk ook via mobiele internetverbindingen beluisteren. Hiervoor hebben we een aparte stream met een lage bandbreedte om onderbrekingen door slechte ontvangst zoveel mogelijk te beperken. Deze mobiele stream wordt uitgezonden in Aac met een bitrate van 96kbps. Gebruik deze link om te luisteren met een externe player:

http://www.goldenflash.be/servers/goldenflashmobile.m3u

Problemen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@goldenflash.be