• Home
  • Nieuws
  • De Oldtimer is op zoek naar uw eerste dans als man en vrouw, als… met uw partner.
Veel radio's

De Oldtimer is op zoek naar uw eerste dans als man en vrouw, als… met uw partner.

5 augustus 2022
Hoewel we als dj op veel trouwfeesten mochten aanwezig zijn om het feest muzikaal te omlijsten heb ik geen idee wat u gekozen heeft als eerste dans met uw partner.
Je geeft een feest en begint een nieuw leven samen met uw partner.
Na ontvangst van uw gasten komt het “moment supreme” de eerste dans. Het moet iets uitstralen, iets uniek een muzikaal top nummer die u heel uw leven zal nablijven. Ik wil uw eerste plaat draaien in mijn programma, zend naam van de artiest en het nummer naar marc@goldenflash.be eventueel een klein beetje uitleg of mag ik u bellen voor een heel kort gesprek.. Geef dan ook uw gsm nummer.
Zondag start ik en een van de meest gevraagde nummers (toen) was Du van Peter Maffay
Ook Bryan Adams staat hoog met Everything i do, i do it for you.
Ook ik doe het voor u op www.goldenflash.be

Naar boven

© 2022 Golden Flash. All rights reserved.
Made with ♥︎ by Digital Work.