Harry Van Lint 0dbd9604

Harry Van Lint

Biografie

Als jonge tiener kwam zoals bij vele de muziek op de eerste plaats en was grote fan van de toemalige zeezenders zoals Veronica en Mi Amigo. Toen kwamen bij mij de kriebels om ook met radio bezig te zijn en dat lukte. In 1980 starte ik samen met mijn vader zelf een vrije radio in de kleine gemeente Lint.

Ik ging aan de slag als dj met de naam Mario de Knoeier, na 5 jaar was de pret gedaan want de zender werd in beslag genomen wegens illegaal uitzenden. Daarna ben ik nog presentator geweest bij Radio Star in Duffel en Radio Flash FM te Hove. Dj spelen bleef een passie en trok met mijn eigen discobar door tal van dorpen in de omgeving.

Na een pauze van verschillende jaren is het terug beginnen kriebelen en heb ik in juni 2021 aangeklopt bij Radio Golden Flash. Na een proefprogramma kreeg ik een uurtje per week op dinsdagavond om mijn programma “Jukebox” te presenteren. Na enkele weken kreeg ik zaterdag en zondagmorgen tussen 9 en 10 uur aangeboden , een kans die ik met volle plezier heb aanvaard.

Ondertussen is Jukebox elke dag te beluisteren alsook tijdens het weekend tussen 9 en 10u. Als Harry Van Lint voel ik mij helemaal herboren en geniet elke dag om met Radio Golden Flash te kunnen meewerken om de mooiste klassiekers tot in de huiskamer te mogen brengen

vorige radio’s :

Radio Starr Lint ( gestopt 1985 )
Radio Starr Duffel ( voorheen Kiliaan, gestopt )
Radio Flash Hove ( Zuiderkempen )
Dj als voorprogramma Maeva Drive in Show.
Van 2021 Radio Golden Flash Westerlo

Naar boven

© 2022 Golden Flash. All rights reserved.
Made with ♥︎ by Digital Work.