Peter Babbelaer 08e3e9e4

Peter Babbelaer

Biografie

Al van kleins af was muziek de grote troef in het leven van Peter Babbelaer. Als jonge knaap luisterde hij veel naar de vrije radio Maeva
destijds. Het hoogtepunt kwam er toen hij 14 jaar was, op radio Malaika zochten ze DJ’s en al gauw begon zijn radio carriere die tot op vandaag nog verder loopt. Eerst als nonstopper om de techniek goed onder de knie te krijgen en later ook gepresenteerde radioshows. Die tijd heb ik ook nog de techniek van verschillende zangers verzorgd die kwamen optreden op een evenement van de radio. Van Malaika ging hij naar Lora, Xtra FM, Horizon, LRS, Onyx en Exclusief om na een sabatperiode van 2 jaar te arriveren op Topradio Primera in Berlare.  Net op het moment dat ik aan stoppen dacht, werd ik opgebeld door ex- collega’s van Topradio Primera die op dat moment werkzaam waren op vijfsterrenradio Forest en al snel maakte ik de overstap. Ik presenteerde volgende programma’s : De 5-Sterren Parade op zaterdag, de Belgische Top 20, de ochtendshow, Peter Babbelaer’s Disco Club en de hitclub. Ik was toen ook actief op Radio Golden Flash met de nooit vervelende hits en het programma Peter Babbelaer’s Disco Club..

In 2004 was ik met zo danig veel nevanactiviteiten bezig dat er voor deftige radioprogramma’s maken geen tijd meer overbleef en toen ben ik uiteindelijk gestopt met radio maken. Maar waar het radiobeestje ooit geweest is … zal het steeds blijven wakkeren.

Onderstussen zijn bijna alle nevenactiviteiten gestaakt en bij het beluisteren van programma’s van vroeger, begon het terug te kriebelen. We waren wel al 17 jaar verder in de tijd. Ik heb toen terug contact opgenomen met Golden Flash en tara sinds begin juni 2021 ben ik in de week te beluisteren met Peter Babbelaer’s Disco Club en op zondagavond met het programma Hitfornuis.

Naar boven

© 2022 Golden Flash. All rights reserved.
Made with ♥︎ by Digital Work.